Sundmoen Næringsområde 2

3300 HOKKSUND

+47 32 75 50 90

Kundeservice

Man-Fre : 08.00-16.00

Lørdag stengt

Låser og beslag

Låser og beslag til boliger, borettslag, sameier og næringsbygg.

Eiker Låsservice har stort utvalg av alle typer låser og beslag som gir sikkerhet og trygghet på alle typer bygg .

Det gjelder å tenke helhetlig ved sikring av boliger og næringsbygg, og det bør omfatte mer en bare sikkerhetslås til inngangsdøren. Vi anbefaler sikring av balkongdør, vinduer og andre sannsynlige innbruddspunkter.

 Tyver vil alltid velge det stedet de lettest kan ta seg inn og ut, derfor må vi vurdere forhold rundt både innbrudd- og utbruddsikring.

Boliger som er godt sikret er mindre utsatt for innbrudd. Ved å installere alarm i tillegg til vanlige sikkerhetslåser ,vil man i de fleste tilfeller unngå ubehagelige overraskelser. Det er viktig å være klar over de ulike egenskapene i sikkerhetslåser og alarm. Selv om alarmen har en forbyggende effekt vil den ikke varsle før tyvene har tatt seg inn i boligen.


Låsesystemene finnes i ulike konsepter, hvor alle er utviklet for å oppfylle de mest varierende krav i forhold til best mulig beskyttelse og driftsikkerhet. 

Din hoveddør, terassedører, bakdører og vinduer, er det viktig å sikre på den beste måten. Du skal være trygg både når du er bortreist og når du er hjemme. Eller om det er på jobb, skal det samme gjelde.  Du skal enkelt kunne rømme ut ved eventuell brann, og samtidig holde ubudne gjester ute når du sover eller er borte. Nye elektroniske låser kan ivare ta dette, men det finnes også alternativer med mekaniske låser som også ivaretar disse kravene. Da vil man få en FG-godkjent avlåsning om natten og rømningsikker og brukervennlig avlåsning på dagtid.

Låskasser: Den delen av låsen som blir innfelt i dørbladet. Vi har et bredt sortiment av låskasser, med både mekaniske og elektroniske løsninger.

Låssett: Dette er en komplett pakke med alt man trenger for sikring av inngangsdør. Vi tilbyr forsikringsgodkjente låssett i mange varianter. Kontakt oss for rådgivning eller hjelp til montering.

Dørlukkesystemer: Enten det gjelder private hjem eller næringsbygg, kombinerer dørlukkesystemene fra oss brukervennlighet, design og førsteklasses kvalitet. Vårt store sortiment tilfredsstiller et bredt spekter funksjonskrav og tilbyr dermed løsninger for nesten alle dørløsninger.

Dørbeslag: Vi tilbyr dørbeslag som tilfredsstiller de høyeste sikkerhetsstandarder, samt at de er både enkle og praktiske i drift. Vi i Eiker Låsservice bistår med å finne den beste løsningen for alle våre kunder.

Panikkbeslag: Dører i rømningsveier må kunne åpnes raskt og umiddelbart. Våre panikkbeslag for rømningsveier tilfredsstiller alle gjeldende forskrifter. Disse beslagene gir maksimal driftssikkerhet, visuell eleganse og er meget brukervennlige.

Vindussikring: Sikring av vinduer kan skje med spesielle vinduslåser som skrus på vinduskarmene. Det seneste når det gjelder vindussikring er kodelås på vinduet.