Sundmoen Næringsområde 2

3300 HOKKSUND

+47 32 75 50 90

Kundeservice

Man-Fre : 08.00-16.00

Lørdag stengt

Om oss

Eiker Låsservice holder til på Sundmoen i Hokksund

Nærhet og lokalkunnskap

Vi holder til sentralt i nye, trivelige lokaler i eget bygg på Sundmoen i Hokksund, med korte avstander til de store tettsteder i Buskerud. Selskapet ble etablert i 1981, og har siden starten hatt stor utvikling.

Vi i Eiker Låsservice jobber kontinuerlig for at du som kunde, hele tiden skal få den beste servicen. Vi har 24 timers beredskap på alarm, og i samarbeid med lokalt politigodkjent vaktselskap, har vi vektere som patruljerer vårt distrikt hele døgnet. Dette gjør at vi har en rask utrykning til våre kunder ved eventuelle innbrudd eller assistanse. Hos oss får du et personlig forhold til de som sikrer eiendommen din, noe vi synes er viktig.

Tør du la «hvem som helst» sikre eiendommen din?

Hvorfor velge Eiker Lås-Service?
Vi holder sentralt til i Buskerud, og er din lokale leverandør av sikkerhet. Vi har korte avstander og dermed rask reaksjonstid i de områdene vi dekker.

Nærheten og lokalkunnskapene, kan selskaper som kommer fra andre steder, aldri måle seg med. Vi er den eneste leverandøren i Buskerud som er autorisert på alle tjenester innen sikkerhet. Vi leverer Forsikrings Godkjente (FG) alarmer, og alle typer låsesmedtjenester.

Sist men ikke minst, så har vi konkurransedyktige på priser.

Ring oss gjerne for å avtale en uforpliktet gjennomgang av dine sikkerhetsspørsmål, eller ta turen innom vårt sikkerhetssenter på Sundmoen Næringsområde i Hokksund.

Våre kjerneverdier

Vi i Eiker Låsservice jobber kontinuerlig for at våre kunder skal være fornøyd. Ikke bare når jobben gjøres, men også i ettertid når vår jobb er gjort. 

Fleksible ansatte

Vi jobber når du trenger oss. Enten avtalt på forhånd eller via alarmtelefon, sørger vi for sammen at jobben blir gjort når du trenger det.

Service

Service er et viktig begrep her i Eiker Låsservice. Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd med våre tjenester.

Sikkerhet

Ingenting er viktigere for oss enn din sikkerhet. Vi vil derfor gjøre vårt beste for at du føler deg trygg når vår jobb er gjort.